SM 2009
 Strömstad-Tanum

 Bankgiro: 362-8435

  Epost till oss:
 info@osm2009.se

 Webbmaster:
 Bengt Bivrin

 Webbhotell:

SM-logo
Huvudsponsor(er):
STRÖMSTADS
KOMMUN


TANUMS
KOMMUN
Kosterhavets nationalpark

Logialternativ

Nedan finns ett litet urval av olika logialternativ som skulle kunna vara lämpliga inför Orienterings SM 2009. För andra logialternativ eller för kompletterande information hänvisas till turistkontoren i
Strömstad Tourist Strömstad och i Tanum Hamn och Turist Tanum.

Tänk på att vara ute i god när ni bokar ert boende eftersom både Strömstad och Tanum är attraktiva turistkommuner och har stor efterfrågan på boende (gäller främst under sommarperioden).

Ingen SM-camping!

Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda någon camping i arrangörernas regi, som vi trott och hoppats. Vi har inte mark och resurser, och den tilltänkta samarbetspartnern kunde inte ställa upp. Logi får du därför ordna själv.

Strömstads kommun

hornet.gifHotell och stugbyn "Silverhornet"

SH_fram_web.jpgI den vackra Dynekilsviken, sju kilometer norr om Strömstad ligger Silverhornet; en stugby för självhushåll, radhus med pension eller enklare självhushåll och vandrarhemsboende.

- Här finns 49 radhus á 30 m2 med vardera fyra bäddar och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa i varje hus.

- Här finns 7 stugor a 50 m2 med vardera fyra bäddar och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa i varje stuga.

- Här finns 14 dubbelrum i vandarhemsdelen av anläggningen.

Länk till Silverhornets hemsida: www.hornet.nu/silverhornet

För mer information: kontakta Silverhornets platschef Björn Engh på något av följande telefonnummer: 0526-100 95, 070-541 48 43 eller via e-post: bjorn.engh@hornet.nu

Källvikens Kursgård

kallviken.jpgKällvikens kursgård är beläget ca 5 km nordväst om Strömstad och ligger alldeles bredvid den mer kända semesteranläggningen Capri. Kursgården ligger nära havet! Bara 250 meter till härliga klippor och sandstränder med utsikt till Koster och Norge.

Här har ni stora valmöjligheter med ert boende. Här finns boende från moderna rum till enklare rum. En del rum har tillgång till gemensamt kök. Totalt 78 rum med 243 bäddar.

Ni kan välja mellan: Rum med dusch och toalett på rummet, rum med dusch och toalett i korridor, rum med tillgång till kök, 3 st. hus och även husvagnscamping.

Mer information hittar ni på hemsidan: www.kallvikenskursgard.se.
Telefonnummer till Källvikens kursgård är : 0705-933 704 och e-post: kallvikenskursgard@telia.com.

Crusellska Vandrarhemmet

crusellska.gifCrusellska Vandrarhemmet är beläget i centrala Strömstad med gångavstånd till alla bekvämligheter. Vandrarhemmet har 19 rum och 59 bäddar. Förmånligare priser för de som är medlem STF. Frukostbuffé kan köpas.

Mer information hittar ni på följande internetsidor:
Strömstad Tourist eller
www.crusellska.com.
Telefonnummer till Crusellska Vandrarhemmet är: 0526-10193.

Ingaras Pensionat – Krokstrand

Ingaras Pensionat ligger i det gamla stenhuggarsamhället Krokstrand ca 25 km öster om Strömstad. I en fantastisk natur med utsikt över Idefjorden och Norge ligger detta nyrenoverade pensionat som tidigare varit en skola. Hela skolan är nyrenoverad och alla rum är fräscha och väldigt individuella. Här finns 45 bäddar, nyrenoverad dusch och toalettavdelning, stor och rymlig samlingssal och möjlighet till självhushåll.

Individuella lösningar med frukost, lunch och middag kan ordnas. För bokning och prisuppgifter, kontakta Dan Karlsson, tel 0526-32025, e-post: info@ingaras.se.
Hemsida (under uppbyggnad): www.ingaras.se.

Daftö Feriecenter

dafto.jpgDaftö Feriecenter ligger ca 5 km söder om Strömstad alldeles intill havet. Daftö Feriecenter är en modern semesteranläggning med 5-stjärnig camping, stugor, affär, restaurang, utomhuspool och ett stort aktivitetsutbud.

Daftö Feriecenter har 130 uthyrningsstugor som varierar i storlek och standard. Mer information finns på hemsidan: www.dafto.com.

Daftö Feriecenter har öppet hela året. Tel: 0526-26040, e-post: info@dafto.com.

Tanums kommun

Grebbestads Vandrarhem

grebbestadsvandrarhem.gif Grebbestads Vandrarhem är beläget i centrum av Grebbestad vid hamnen. Vandrarhemmet har en mycket hög standard. Här finns 12 rum med 40 bäddar, alla med tvättställ. Stor matsal med ett väl utrustat kök. Det finns även tillgång till ett trivsamt allrum med korgmöbler och TV. Grebbestads vandrarhem har öppet året runt.

Mer information finns på hemsidan: www.grebbestadsvandrarhem.se.
E-post: bokning@grebbestadsvandrarhem.se
Tel: 0525-614 14.

Hotell Vinbäck – Tanumshede

vinback.jpgI centrala Tanumshede ligger Hotell Vinbäck som är ett nyrenoverat Hotell. Hotellet har 18 hotellrum, alla nyrenoverade 2007/2008 och fokuserar på hög sängkomfort. Några med egen ingång och uteplats Rummen är stilfullt och individuellt möblerade. Frukostbuffé ingår i rumspriset.

Mer information finns på hemsidan: www.hotelvinback.se
Tel: 0525-200 74

Tanumstrand Resort – Grebbestad

tanumstrand.jpgTanumstrand är en modern semesteranläggning som ligger ca 5 km söder om Grebbestad. På TanumStrand finns 77 hotellrum fördelade på hamn- och brygghotellet. Där finns 97 friliggande stugor, alla med egen uteplats och fullt utrustade kök för självhushåll samt dusch, WC och TV.

Rabatt till orienterare! De klubbar som bokar logi genom Kvillebyns SK, eller uppger koden "Kvillebyn" vid bokning, erhåller 10 % rabatt för stuga med självhushåll, weekendpaket, hotellrum med frukost och konferenspaket.

Mer information finns på hemsidan: www.tanumstrand.se
E-post: info@tanumstrand.se
Tel: 0525-190 00.

Silversponsor:

Unionen
Nordby Supermarket
Bohus-Dals Skogsplantor
Swedbank
Ramböll
Strömstad Bokhandel
SM Sport
Kosteradventure
TanumStrand
Folkhälsorådet
Godishuset
Simap
Strömstad Däck och Fälg Strömstad Trä
Guns Hälsokost Logo Vasco
  Ateljé Kvarnstugan

Skapad: 2008-04-22. Senast uppdaterad: 2009-05-30